Over MILD


Je lekker in je vel voelen tijdens je zwangerschap start met een mooie en comfortabele outfit

Hoi, ik ben Marijke, bezielster van MILD zwangerschapsboetiek. Een boetiek waar JIJ centraal staat als vrouw.

Het is de missie van MILD om jou te doen STRALEN tijdens je zwangerschap of borstvoedingsperiode! Want dat kán, weet je! Als je de juiste outfit vindt, voel je je mooi, en modieus! Je lekker in je vel voelen start bij een mooie outfit!

Je kan je hele kleerkast voor tijdens je zwangerschap samenstellen bij MILD: een alledaagse jurk, een toffe zwangerschapsjeans, een jurk voor dat etentje met vriendinnen, een yogatop voor de zwangerschapsyoga, een feestjurk of zelfs een trouwjurk. Ook nog een zwangerschapspanty, zwangerschapsondergoed of een accessoire erbij? Check!

Een persoonlijke aanpak is waar het bij MILD om draait, dus je kan er van op aan dat je goed geholpen wordt. Als je toch liever alleen achter het pasgordijn verdwijnt, mag dat ook natuurlijk!

Hoe lang kan je je zwangerschapskleding aandoen? We kozen alleen kwalitatieve merken én de kledij is zo ontworpen dat je buik er 9 maanden in kan groeien.


Lukt het je niet om tijdens de openingsuren te komen passen, of wil je liever privéshoppen? Maak dan vrijblijvend een afspraak

Uiteraard kan je er ook voor kiezen om online te bestellen in de webshop. Niet alles staat online, dus als je iets specifieks zoekt: ask me!

Tot snel!
Marijke

Silke*****: "Marijke helpt je met al haar enthousiasme en kennis verder om dé perfecte zwangerschaps- of borstvoedingsoutfit te vinden. Topmadam!!!"

Wie zie je in de winkel?

 
 
Meestal staat zaakvoerder Marijke in de winkel. Marijke is mama van twee dochters, en is gepassioneerd door "mama's-to-be" te laten stralen. Ze startte de winkel ook omdat zij zelf tijdens haar eerste zwangerschap geen bakstenen winkel vond waar haar genre zwangerschapskleding te vinden was. Et voilà, zo werd MILD geboren, in 2018. Op zaterdag zal je soms Ansje in de winkel zien. Ansje verwelkomt je met een eeuwige glimlach en is een kei in het helpen bij het uitzoeken van een outfit. Deze modebuste lady heeft zelf geen kinderen, maar is wel al verschillende keren tante en meter. Ze weet dus wat jij belangrijk vindt.

 

MILD zwangerschapsboetiek
Stationslaan 36, 1980 Zemst

Kom passen

Spontaan tijdens de openingsuren:

  • maandag, 10:00 - 14:00 uur
  • vrijdag, 12:00 - 16:00 uur
  • zaterdag, 10:00 - 18:00 uur

Liever privéshoppen (buiten de openingsuren)?

Maak een afspraak


x