Komen passen


 

MILD zwangerschapsboetiek

Leuvensestraat 86, 1800 Vilvoorde

(tussen Mechelen en Brussel)

 


Kom de zwangerschapskleding passen

Spontaan tijdens de openingsuren:

  • maandag, 10:00 - 14:00 uur
  • vrijdag, 12:00 - 16:00 uur
  • zaterdag, 10:00 - 18:00 uur

Liever privéshoppen (buiten de openingsuren)?

Maak een afspraak


Bestel online via de webshop

  • België: verzending €5, gratis vanaf €89 of ophalen in de winkel
  • Nederland: verzending €11, gratis vanaf €200
  • Retourzenden: gratis in de winkel, €5,50 voor BE, €11 voor NL

Komen passen op afspraak:

Je kiest zelf of je 30, 60 of 90 minuten wil passen. Je mag rustig rondkijken, en geeft zelf aan of je geholpen wil worden. (schat liever te ruim dan te kort)

✅ Er is geen aankoopverplichting
✅ Heb je een afspraak en ben je last-minute verhinderd? Dan bel je eventjes
✅ Als je niet komt opdagen voor een afspraak wordt een kost van 20 euro aangerekend

Waarvoor mag ik een afspraak maken?

Dat mag voor alles: wil je je hele kleerkast komen shoppen, op zoek naar één zwangerschapsjeans, wil je een bh of oorbellen komen kopen of je trouwoutfit. Maak een afspraak! Jij kiest zelf hoe lang: 15 min, 30 min, 60 min of 90 min.

Hoe kan ik betalen?

Met bancontact, je banking-app op je smartphone, Payconiq, cash, papieren consumptiecheques van Edenred en Sodexo, papieren cadeaucheques van Edenred.

Waar kan ik parkeren?

Als je met de wagen komt, rijd je best meteen naar de grote parking aan de Rooseveltlaan (€0,60/u). Je kan op je gps Franklin Rooseveltlaan 43 ingeven, en dan zie je de parking. Van daaruit ga je te voet door de rustige Trooststraat, en binnen 3 minuten sta je aan de winkel!

Is daar geen plaats? Dan kan je ook makkelijk parkeren op de ondergrondse parking Grote Markt (€1,50/u), op 5 minuten stappen.

Wat is het adres?

Leuvensestraat 86, 1800 Vilvoorde. Ongeveer 5 minuten van afrit Vilvoorde. Gemakkelijk bereikbaar dus vanuit het hele land.

Lotte*****: "Als zwangere vrouw een trouwjurk zoeken, was geen evidente opdracht. Bij Marijke voelde dit meteen goed aan ; een leuke winkel met een warme en vriendelijke dame die de juiste tips en tricks gaf zonder iets op te dringen. Nadien verliep het contact ook enorm vlot bij de bestelling en het verzenden van de trouwjurk. Ik had vertrouwen en dat bleek ook helemaal te kloppen :)
Bedankt Marijke!"

Maak je afspraak!