De winkel in Vilvoorde


Je bent zwanger en op zoek naar een outfit. Dan wil je graag kunnen passen uiteraard. Want je weet misschien niet goed welke maat je moet nemen of met welk model je nu staat.
Leuvensestraat 86, Vilvoorde 

Je kan bij MILD zwangerschapskleding komen passen  De winkel ligt tussen Mechelen en Brussel.

Bij MILD vind je als zwangere of borstvoedende vrouw een outfit voor elke gelegenheid: feest- en trouwkleding, casual, business, sportkledij, ondergoed, accessoires, etc.Wie is Marijke, het gezicht achter MILD en hoe ontstond de winkel? Dat lees je hier.

 Kom passen

Leuvensestraat 86, 1800 Vilvoorde

Spontaan tijdens de openingsuren:

  • maandag, 10:00 - 14:00 uur
  • vrijdag, 12:00 - 16:00 uur
  • zaterdag, 10:00 - 18:00 uur

Liever privéshoppen (buiten de openingsuren)?

Maak een afspraak


Parkeren doe je best op de grote parking aan de Rooseveltlaan (€0,60/u). Je kan best op je gps Franklin Rooseveltlaan 43 ingeven, en dan zie je de parking. Van daaruit ga je te voet door de rustige Trooststraat, en binnen 3 minuten sta je aan de winkel!

Is daar geen plaats? Dan kan je ook makkelijk parkeren op de ondergrondse parking Grote Markt (€1,50/u), op 5 minuten stappen.

Glenda ****: "Het is een winkel waar je je als zwangere vrouw meteen op je gemak voelt. Marijke geeft goeie tips zonder het gevoel opdringerig te zijn. De kledij is van goeie kwaliteit. Ook fijne dingen die je na de zwangerschap kunt blijven aandoen. De cardigans van bonita avenue van alpaca wol zijn dé absolute aanrader!"

 

PASSEN OF ONLINE?

Ben jij iemand die graag past? Dan kan je terecht in onze fysieke zwangerschapswinkel in Vilvoorde (tussen Mechelen en Brussel). Winkel je liever online? Dat kan! Zowel online als in de winkel helpen we je graag persoonlijk. Dus heb je een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen!
100% JEZELF
Onderschat niet wat een flatterende outfit doet met hoe je je voelt. Je lichaam is veranderd, dus kies voor kleding die 100% jouw ding in. Je hoeft geen genoegen te nemen met een jurk die maar "zozo" is. Ga ervoor, scoor een outfit die bij je past, waarin jij je geweldig voelt.
MOOI & KWALITATIEF
Mooie en hippe zwangerschapskleding, die ook nog eens kwalitatief én comfortabel is? Klinkt als een droom, toch? En... het bestaat!!! Op zoek naar een outfit om in te gaan werken, voor een etentje of een feest? Bij MILD vind je positiekleding die meegroeit met je buik.